Huurvoorwaarden Chalet Schoterzijl

Huurvoorwaarden

HUURVOORWAARDEN Chalet Schoterzijl

 

Verplichtingen verhuurder:

De verhuurder is verplicht het verblijf tijdig en in goede staat en compleet met inventaris ter beschikking te stellen, ongeacht of aan de verhuurder gebreken onbekend zijn; Voor het verblijf en inventaris is een degelijke opstal –en inboedelverzekering afgesloten.

 

Verplichtingen huurder:

-        de huurder is verplicht de verschuldigde huur- en waarborgsom te voldoen, ook al wordt het verblijf niet gebruikt of voor een kortere periode;

-        het verblijf dient overeenkomstig de bestemming zorgvuldig te worden gebruikt;

-        het verblijf wordt niet aan derden in gebruik gegeven of verhuurd;

-        het verblijf dient tijdig en in dezelfde staat te worden opgeleverd als bij aanvang van de periode, behoudens slijtage

 

Aankomst-Vertrek:

Vanaf 15.00 uur is het chalet beschikbaar en dient u het chalet bij vertrek voor 11.00 uur te verlaten. De sleutel wordt u overhandigd door de eigenaar en kan worden afgeleverd bij vertrek in het restaurant ’t Sluisje.

 

Boeken en reserveren:

U kunt deze woning reserveren per week, midweek. In het hoogseizoen kunt u alleen per hele week boeken. Reserveren kan via onze website, e-mail of telefonisch. Na uw reservering ontvangt u binnen 10 werkdagen de huurvoorwaarden en het  huurcontract (in tweevoud), waarvan 1 exemplaar ondertekend retour dient te worden met een kopie van uw rijbewijs, paspoort of ID-kaart van de hoofdaanvrager. De reservering is definitief zodra wij het huurcontract (binnen 5 werkdagen) en de (eerste) betaling hebben ontvangen.

 

Betalen-Prijzen:

Indien u minimaal 3 maanden voor uw boekingsdatum reserveert kunt u de huursom in twee delen betalen. De uiterste betalingsdata en het bedrag staan vermeld op het contract. Bij reserveringen binnen 3 maanden voor de aanvangsdatum dient het gehele huurbedrag ineens te worden voldaan.  Alle prijzen staan vermeld in euro’s. Prijswijzigingen zijn voorbehouden, echter na reservering staan de prijzen vast. Er worden geen boekings- en reserveringskosten in rekening gebracht.

 

Huurprijs:

Bij de huurprijs van het huisje is inbegrepen:

- Verbruik water

- Elektriciteitsverbruik 2x 6 Ampère

- Gasfles

- Gebruik van de aanwezige apparatuur in de woning

 

Niet inbegrepen:

- Borg

- Schoonmaakkosten


Aantal personen:

Het is niet toegestaan de woning te gebruiken met meer personen dan in de huurovereenkomst is vermeld. De woning is in principe voor 2 personen geschikt. 

Borgsom:

De borgsom wordt bij de tweede betaling voldaan. Indien de inventaris na inspectie in goede staat wordt achtergelaten, wordt de borgsom binnen een week na vertrek teruggestort. De huurder is tijdens de huurperiode volledig aansprakelijk voor de woning, inventaris en andere toebehoren. Indien ter plaatse schade ontstaat, dient de huurder deze zelf te vergoeden of wordt verrekend met de borgsom. De huurder dient zelf melding hiervan te maken.

 

Schade:

De huurder is aansprakelijk voor schade aan de eigendommen van de verhuurder door verlies, diefstal of beschadiging, tenzij deze hem niet kan worden aangerekend of gedekt wordt door de lopende verzekeringen van de verhuurder. Indien mogelijk treedt de huurder in geval van schade in overleg met de verhuurder of zijn vertegenwoordigers.

 

Schoonmaak:

U betaalt volgens het contract de kosten van de eindschoonmaak. Bij vertrek dient u de woning bezemschoon achter te laten. De pannenset, braadpannen, koekenpannen en serviesgoed dienen schoon in de kasten te staan. De koelkast en vriesgedeelte dienen leeg en schoon te zijn (hoef niet uitgezet te worden). De combi-oven dient leeg en schoon achtergelaten te worden. Indien de woning niet voldoende schoon wordt achtergelaten worden deze extra kosten verrekend met de borgsom.

 

Bedlinnen

Het bed is 2 persoons. De afmeting 160/200. Er zijn 2 éénpersoonsdekbedden aanwezig.

Het bed is opgemaakt.


Huisdieren

Zijn niet toegestaan.

  Afval:

Achter het restaurant “Het Sluisje” (trap naar beneden) kunt u de vuilniszakken in de container werpen.

 

Annulering huurder

De huurder dient bij voorkeur schriftelijk (brief of e-mail) te annuleren. Bij annulering is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd (tenzij nieuwe huurder gevonden wordt):

- langer dan 3 maanden voor huurperiode 10% van de huursom

- 2-3 maanden voor de huurperiode  50%  van de huursom

- 1 maand voor de huurperiode 80% van de huursom

- aanvangsdatum huurperiode  100% van de huursom

 

Opgemaakt januari 2016

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

31.07 | 22:58

Hallo beste mensen,

Verhuren jullie chalet ook nog in 2017 1 week v.a. 11 augustus?
Ik hoor graag van jullie.

Groeten,
Bertus van den Dikkenberg
o6-53297749

...
02.08 | 17:13

Hallo Jolanda
Kijk even bij foto's chalet daar moet het huisje bij staan.
Mvrgr
Ariena

...
01.08 | 22:32

hoi,
ik kan de foto's van het huisje zelf nergens vinden...alleen het terras. kijk ik niet goed?
groet jolanda

...
21.08 | 23:37

Geweldig om weer op de sluis te zijn,leuke afsluiting van ons weekend,hartelijk dank hier voor,TOP
spreek jullie
ps.Mooi geworden

...
Je vindt deze pagina leuk